Vergoedingen

Therapie en coaching bij Happy in je Lijf wordt door verschillende verzekeraars deels vergoed als je aanvullend verzekerd bent. je kan kijken op het overzicht vergoedingen SBLP 2024, maar kijk het ook even na op de website van je eigen verzekeraar.

TIP: Mocht je van de verzekering een deel per dag/per factuur terug ontvangen kun je beter voor losse sessies gaan dan een pakket of traject.

Registraties:

Beroepsvereniging SBLP onder het registratie nr. 27018122

RBCZ onder licentie nr. 230256R

AGB code praktijkcode: 90092366

AGB code zorgverlener: 90115846

KvK. nr. 27331951

Mensen met een eigen onderneming:
Coaching kan opgegeven worden als kosten/uitgaven bij de omzetbelasting en inkomstenbelasting. Wanneer je mentaal en emotioneel gezond bent komt dit ten goede van de prestaties in je onderneming. Tip: Ik raad aan dan een pakket of traject af te nemen.
Werkgever die een aantal coaching sessies vergoed:
Bijvoorbeeld bij een dreigende burn-out of re-integratie van een burn-out betaald op individueel niveau. Burn-out klachten zijn lichaam gerelateerd, waardoor lichaamsgericht werken effectief is gebleken. Maar denk ook aan persoonlijke ontwikkeling en gezondheidspreventie, daar is ook vaak een budget voor. Tip: Ik raad aan dan een pakket of traject af te nemen. Hiervoor kan er een offerte naar jou werkgever gestuurd worden.
Loopbaan budget:
Voor een gezonde balans in je leven welke je mee neemt naar het werk. Bij het loopbaan budget is de keuze aan jou op welke manier je hiermee aan de slag wilt en welke coach hier voor jou bij past. Tip: Ik raad aan dan een pakket of traject af te nemen.
Persoonlijk budget:
Het persoonlijk budget is van de medewerker en bedoeld om de medewerker te stimuleren in zijn ontwikkeling, met als doel een duurzame inzetbaarheid. Eigen verantwoordelijkheid en vrijheid van keuze van de medewerker staan hierbij voorop.