Thema reeksen

Thema: In verbinding met jezelf en de ander.

Dit is een lessen reeks waarbij je leert om in verbinding te komen met jezelf en de ander. Het is een verdieping op de basisreeks van Dans jezelf Happy. Melissa gebruikt verschillende methodes en technieken om jouw lichaamsbewustzijn, jouw zelfvertrouwen, verbinding met jezelf en de ander, jouw bewegingsmogelijkheden en jouw plezier te vergroten. Heerlijk samen bewegen, dansen, ontwikkelen en groeien.

Hoe verbind je je met jezelf? Wat houd je tegen om die verbinding aan te gaan of te behouden? Hoe verbind je je met een ander? Wat is verbinding en waarom is dit belangrijk? Wat doet het met jou als iemand zich met jou wil verbinden of andersom? Wat is echt contact? Door in beweging te gaan alleen en met anderen en middels verbale en non-verbale oefeningen ga je bovengenoemde ontdekken.

Het lichaam is meer dan wat we ons dagelijks beseffen. Een emotie voel je als eerste in jouw lichaam en uit je door jouw lichaam in beweging te brengen. Het lichaam weet wat jij nodig hebt, wie jij bent, waar jouw grenzen liggen en hoe het moet functioneren en bewegen zonder daarvan bewust te zijn, dat noemen we lichaamsintelligentie. Wanneer je meer in verbinding komt met jouw lichaam, wordt je bewust van wat jouw lichaam jou wil vertellen. Het is via jouw lichaam dat je bij jouw emoties en emotionele intelligentie kan komen, en vervolgens bij jouw hart en ziel. Het is middels en via jouw lichaam dat je contact maakt met een ander en een verbinding kan maken.

Wanneer?

Dinsdag avonden 19:30-21:00 (binnenkomst 19:15):

Er is momenteel nog geen nieuwe datum bekend.

Waar?

Dansschool Dancingwise

Laurens Jzn Costerstraat 7, Oud-Beijerland

Kosten?

€ 15 per les van 1,5 uur. De proefles is € 7,50

Je kan per keer betalen of de hele reeks van 5 lessen in een keer voor € 70

(alle bedragen zijn incl. 21% btw)

Aanmelden voor de proefles

Aanmelden voor de reeks

Voor vragen kun je mij een mail sturen