Recensies

Lees hier hoe tevreden anderen zijn

Your Journey to a Fulfilling Life

Testimonials

Hear from Our Satisfied Clients

Hear from Our Satisfied Clients

Transform your life and achieve your goals with professional and personalized support.

Verandering ontstaat door in beweging te gaan

Ervaar hoe het is om begeleiding en steun te ontvangen in jouw proces.

Nathan

Hallo Melissa, ik wil nog even zeggen dat je echt ongelooflijk veel geholpen hebt mijn leven te veranderen. Ik kan voor het eerst het afgelopen jaar dieper bij mijn kern komen. Ik voel mij meer zelfverzekerd en krachtiger. Er is veel meer verdieping ontstaan in relaties waardoor ik mensen uit mijn omgeving nu vrienden kan noemen. Het gaat stap voor stap steeds beter, ik ben je zo dankbaar.

Marieke

Ze liet me bij binnenkomst al helemaal op m’n gemak voelen. Tijdens de ademsessie bleef ze bij me en zette interventies in daar waar nodig was op een liefdevolle manier. Een paar dagen na de ademsessie werd ik overvallen door oud zeer wat mij uiteindelijk een nieuw inzicht heeft gegeven.

Ik ga zeker nog een keer terug komen en kan Melissa zeker aanraden als adem therapeut!

Saskia

Melissa geeft je andere inzichten en leert je anders naar dingen te kijken. Waardoor ik toch dingen ben gaan ondernemen die ik anders niet deed. Hoe zonde is dat. De eerste keer zwemmen met mijn zoontje zonder last te hebben wat er mogelijk gezegd kan worden, wat een bevrijding. Om echt met mijn zoontje bezig te zijn, zelfs hij merkte het verschil bij mij. Ik ben oprecht heel blij met de hulp van Melissa.

Ontwikkel, groei en heel jezelf!

Unlock Your True Potential With Life Coaching Services

Je hebt niet altijd in de hand wat er in jouw leven gebeurd. Je hebt wel in de hand hoe jij hiermee wil gaan en soms heb je daar steun en hulp bij nodig!

info-2