Waarom persoonlijke ontwikkeling?

Als mens hebben we de bijzondere mogelijkheid en keuze om te groeien en onszelf te ontwikkelen. Dit is als innerlijke verzorging zoals we het ook normaal vinden ons uiterlijk te verzorgen. Zo creëren we weer een diepere verbinding met onze bron van inspiratie, met ons innerlijke kracht en kunnen we onze passies (her)ontdekken. Door ons zo nu en dan innerlijk te verzorgen maken we onszelf mooier van binnen, schonen we onszelf op en komen we weer in balans. Telkens als we dit doen maken we een mooiere en nog betere versie van onszelf.

Waarom persoonlijke ontwikkeling bij Happy in je Lijf?

Natuurlijk kun je bepaalde groei en ontwikkeling zelf bewerkstelliger, echter hebben we vaak een blinde vlek en ligt er veel in ons onderbewustzijn. Bij Happy in je Lijf begeleid ik jou in jouw persoonlijke ontwikkeling door samen op zoek te gaan naar wat jou bijvoorbeeld tegenhoud om bijvoorbeeld jouw passie te kunnen leven. Ik gebruik hiervoor, naast praten en analyseren vanuit het hoofd, het lichaam als leidraad. Via lichaams- en ervaringsgericht werken komen we bij jouw hart, jouw onderbewustzijn waardoor je inzichten en antwoorden vind en er transformatie zal ontstaan. Ik begeleid je met het doorbreken en transformeren van patronen waar jij vanaf wil. Misschien wil je leren steviger in je schoenen te staan en jouw stem te laten horen (letterlijk of figuurlijk) of leren beter je grenzen aan te geven. Al met al hebben we samen als doel jouw kwaliteit van leven te vergroten.

Maakt het uit waarin ik mezelf wil ontwikkelen?

Zolang jij de motivatie of het verlangen hebt om jezelf te ontwikkelen om groei en transformatie te creëren in jouw leven, maakt het niet uit wat het onderwerp is. Bij Happy in je Lijf zit je op het juiste pad :-)

Praktisch

Hoe gaat het in z’n werk? Als je jezelf wilt aanmelden dan stuur je een mail om een afspraak in te plannen. Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen in jouw hulpvraag en kijken we of er een klik is. Vaak doen we al een kleine oefening zodat je al wat kan proeven van wat ik jou kan bieden. Daarna bepaal jij vrijblijvend of je verder wilt gaan en een vervolg afspraak wilt plannen.

Wat zijn de kosten en wat wordt er vergoed? Een overzicht van de tarieven en eventuele vergoedingen vind je hier.

Mocht je meer willen weten om te kijken of dit bij je past, heb je andere vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact of plan zelf een kennismaking of sessie online in.